Itesa kom – Struga

За да се постигне врвен квалитет и задоволство на клиентите при кроење на плочестите материјали иверки, медијапани, лесонити и други материјали се користи високо софистицирана машина за кроење по највисоки стандарди.

За да се постигне врвен квалитет и задоволство на клиентите при кроење на плочестите материјали иверки, медијапани, лесонити и други материјали се користи високо софистицирана машина за кроење по највисоки стандарди.

Машините се опремени со софистициран компјутерски систем и постои малку простор за грешка, а материјалот што излегува секогаш е прегледуван од лицето кое го набљудува кроењето. За постојаниот квалитет на кроењето, машината постојано се надгледува и одржува.

Makineritë janë të pajisura me një sistem kompjuterik të sofistikuar dhe ka pak vend për gabime dhe materiali që del gjithmonë kontrollohet nga personi që vëzhgon prerjen. Për cilësinë konstante të rrobaqepësisë, makina monitorohet dhe mirëmbahet vazhdimisht.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare